Menu of the week

From Monday 29th April to Friday 3rd May

Salade russe, Gruyère suisse, hareng fumé &espuma de betterave

Russian salad, Swiss Gruyère, smoked herring & beetroot espuma


Chou-fleur cru et cuit en espuma, crumble parmesan curry

Raw and cooked cauliflower espuma, parmesan curry crumble


***


Sauté de volaille aux morilles et champignons en vol au vent,

saladine de mesclun & copeaux de légumes

Morels and mushrooms sautéed chicken vol au vent, mesclun saladine

& vegetable shavings


Tourte rustique aux pommes de terre, oignons confits,

Vacherin suisse & mesclun

Rustic potato pie, pickled onions, Swiss Vacherin & mesclun


***


Ananas rôti, mousse citron & tuile dentelle

Roasted pineapple, lemon mousse & lace tuile


Mousse fromage blanc, caramel beurre salé,

glace coco & gel passion

Cottage cheese mousse, salted butter caramel,

coconut ice cream & passion fruit gel


Entrée + Plat + Dessert 

CHF  44.90

Entrée + Plat OU Plat + Dessert

CHF 36.90


TVA incluse

Share by: